Aluevaalit 2022

Olen 48-vuotias kaupunginvaltuutettu ja hyvinvointilautakunnan jäsen.

Aluevaalit ovat myös henkilövaalit. Tämän takia on tärkeätä, että vaaleissa on ehdolla monipuolisia ja erilaisia ehdokkaita saavuttaaksemme parhaimman valtuustoedustuksen. Itse olen palavasti innostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kaupunkimme asukkaiden hyvinvoinnin hyväksi. Uskallan laittaa itseni peliin, enkä taatusti jää hiljaiseksi. Sekä olen aktiivinen koko ajan valtuustossa ja luottamustehtävissä, sekä teen vapaaehtoistyötä koko ajan, en vain vaalien tullessa.

Olen ehdokkaana aluevaaleissa numerolla (selviää 23.12). Mikäli jokin  asia askarruttaa mieltäsi, niin otathan rohkeasti yhteyttä.

Tietoja Satu

Monipuolinen organisoija
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *