Kuntavaalit 2021

Olen 47-vuotias kaupunginvaltuutettu ja hyvinvointi-ja tarkastuslautakunnan jäsen.

Kuntavaalit ovat myös henkilövaalit. Tämän takia on tärkeätä, että vaaleissa on ehdolla monipuolisia ja erilaisia ehdokkaita saavuttaaksemme parhaimman valtuustoedustuksen. Itse olen palavasti innostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kaupunkimme asukkaiden hyväksi Uskallan laittaa itseni peliin, enkä taatusti jää hiljaiseksi. Sekä olen aktiivinen koko ajan valtuustossa ja luottamustehtävissä, sekä teen vapaaehtoistyötä koko ajan, en vain vaalien tullessa.

Olen ehdokkaana kuntavaaleissa numerolla 193. Mikäli jokin Järvenpään kunnallispolitiikkaan liittyvä asia askarruttaa mieltäsi, niin otathan rohkeasti yhteyttä.

Tietoja Satu

Monipuolinen organisoija
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *